Organisaties

Duo+

Duo+ als werkgever

Logo

Duo+ is sinds januari 2016 de uitvoeringsorganisatie van en voor Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn. De meeste van de bijna 400 medewerkers werkten voorheen bij één van die drie gemeenten. Nu werken wij in 12 teams van drie afdelingen en verspreid over de drie gemeentelijke gebouwen. De uitvoeringsorganisatie Duo+ bestaat uit de afdeling Bedrijfsvoering, de afdeling Burger en de afdeling Buurt.

Het is de taak van Duo+ om de klanten bij een veranderende dienstverleningsbehoefte ‘lenig, flexibel en innovatief’ bij te staan. Dat doen we op het vlak van de gemeentelijke individuele en collectieve dienstverlening en hun bedrijfsvoering. Wij staan hen bij door betrouwbare en doelmatige levering van de juiste diensten en producten en op het afgesproken moment. Duo+ is en voelt zich eigenaar van de klantvraag. Dit kan alleen met transparante samenwerking, regievoering en co-creatie. Kenmerkend voor de relatie tussen de gemeenten en Duo+. De beste oplossing die je bedenkt is immers de oplossing die je samen bedenkt. Dienstverlening is mensenwerk!

Om de doelstellingen te realiseren heeft Duo+ de mensen nodig met scherpte op het resultaat en slim in de aanpak. Mensen die zich aan onze doelstellingen verbinden en de beoogde resultaten voor de klanten willen en kunnen waarmaken. Wij voeren onze taken uit met oog voor de verschillende relaties die tussen onze klanten en Duo+ bestaan. Onze medewerkers werken in een dynamische netwerk-werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden.

Onze nieuwste vacatures

Bezoekadres Vondelstraat 1
1191AB Oudekerk aan de Amstel
Postadres Postbus 67
1191BD Ouderkerk aan de Amstel

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!