Organisaties

Gemeente Ouder-Amstel

Gemeente Ouder-Amstel

Logo

Werken voor de gemeente Ouder-Amstel 

Ga jij aan de slag bij een gemeente die staat voor diversiteit en variatie? Die landelijk is en grootstedelijk tegelijk? Open, verbindend en met grote ambities? Als jij van dynamiek en afwisseling houdt en samen met ons die ambities wil realiseren, dan maken wij graag een plaats voor je vrij in ons team. 


Over Ouder-Amstel 

Ouder-Amstel is een aantrekkelijke woon- en werkgemeente van ruim 13.000 inwoners en 12.000 arbeidsplaatsen. Wij zijn onderdeel van de metropoolregio Amsterdam en bestaan uit drie kernen: Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht en Waver. Strategisch gelegen naast Amsterdam zijn wij een gemeente met contrasten: de grootstedelijke bedrijvigheid van het Amstel Business Park tegenover de rust en ruimte van de middeleeuwse polder de Ronde Hoep. We zijn ambitieus en met nieuwe, groene stadswijken willen wij ons inwoneraantal verdubbelen. 


Verbindend, uniek en divers 

Ons karakter? Als basis gelden de kernwaarden die wij, inwoners en ambtelijke organisatie, samen hebben bepaald: verbindend, uniek en divers. Als kleine gemeente staan wij dicht bij de inwoner en vinden wij samenwerking en participatie erg belangrijk. We zijn een mooie, groene gemeente met de grote stad om de hoek. Een gemeente die het verleden koestert, met beide benen op de grond staat en de blik op de toekomst richt. Trots op de verschillen in identiteit van onze karaktervolle kernen, op de verscheidenheid aan leefstijlen en ondernemersvormen, en op onze landelijke én stedelijke ontwikkelingen en ambities. 


Wie zoeken wij 

Om te bouwen aan onze toekomst zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die zich helemaal thuis voelen in deze groeidynamiek. Die midden in de samenleving en dichtbij de inwoners, ondernemers en partners staan. Betrokken zijn en weten wat er leeft. Die kansen zien en oppakken. Verantwoordelijkheid nemen, zelfstandig zijn, maar ook begrijpen dat je alleen samen tot resultaten komt. Die vóór de gemeente Ouder-Amstel willen werken. Aan projecten die ertoe doen en voor haar inwoners het verschil maken. 


Wat wij jou bieden 

Ouder-Amstel kent een klantgerichte, professionele organisatie met een platte structuur en korte lijnen, waarin we op een informele wijze met elkaar samenwerken, elkaar uitdagen en inspireren. We voelen ons verantwoordelijk, vinden vrijheid belangrijk en hechten eraan een gezonde, duurzame organisatie te zijn, met een goede balans tussen werk en privé. En natuurlijk bieden we jou een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.  

Meer informatie over de gemeente Ouder-Amstel vind je op www.ouder-amstel.nl en www.samenmakenweouder-amstel.nl

Onze nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij Gemeente Ouder-Amstel geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Vondelstraat 1
1191BD Ouderkerk aan de Amstel
Postadres Postbus 35
1190AA Ouderkerk aan de Amstel

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!